Kontakt oss

Ring oss

Ved spørsmål om vannkvalitet eller vannbehandling ring oss direkte på telefon 32 24 38 90 eller send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi skal gjøre det vi kan for å hjelpe deg.

Service

Vi er behjelpelige med å fremskaffe reservedeler, filterpatroner, UV-lamper og filtermedier til de fleste typer renseanlegg som er i bruk i dag. Dette gjelder også rensepatroner til kaffemaskiner, isbitmaskiner og vannkjølere.

Vannanalyse

Riktig valg av vannbehandlingsutstyr tar utgangspunkt i dine ønsker og behov. Et vannproblem kan ha flere løsninger, derfor vil vi vite mest mulig om vannkvaliteten. Vi anbefaler deg å foreta en kjemisk analyse*, gjerne ved vårt laboratorium.

Ta kontakt og vi sender deg prøveflaske. Last ned vannprøveskjema her. Resultat av vannanalyser faxes til 32 24 38 91 eller via email til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
*Ved mistanke om bakterier bør det også gjøres en bakteriologisk analyse, f.eks. ved det lokale Mattilsyn.

Last ned dette dokumentet: PDF. Fyll det ut og legg det ved prøveflasken.

Last ned vår produktkatalog.

 

Kontakt informasjon

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
tel +47 32 24 38 90
fax +47 32 24 38 91

Postadresse
Postboks 218
3401 Lier

Kontor/lager
Fruktveien 9
3402 Lier


Vis større kart