Om oss

Norvann ble etablert i 2002 av Kai Svendsen og John Volden. Begge har lang erfaring som rørleggere og ingeniører med vannbehandling som spesialområde. Norvann har i dag 5 ansatte, og holder til i Lier like utenfor Drammen. Vår brede erfaring og Norvanns store produktutvalg gjør oss i dag til en ledende tilbyder av utstyr for vann- og væskebehandling i Norge.

Vi leverer et stort spekter av filterløsninger, utviklet av markedets ledende produsenter på området. Våre produkter spenner fra små drikkevannsfilter til hytta, til større renseanlegg beregnet for bolighus, forretningsbygg, skoler, hoteller, vannverk, restauranter og storkjøkken.

Norvann leverer også et bredt produktspekter av filter beregnet til kaffemaskiner, dampovner, isbitmaskiner og drikkevannskjølere.
I tillegg har vi et stort utvalg drikkevannskjølere og vannfontener.

Vårt mål er å tilby solide, trygge løsninger som renser vannet til den kvaliteten som kunden forventer og som tilfredsstiller kravene i Drikkevannsforskriften.

Våre produkter forhandles gjennom lokale rørleggerbedrifter over hele landet. Har du spørsmål om vannkvalitet eller rensemetode, er det bare å ta kontakt direkte med oss eller via din lokale rørlegger.

Våre renseanlegg leveres med funksjonsgaranti.